Hrvatska
Petrović za petak najavio objavu prvog izvješća: Iako sam mu ja uručio otkaz to ga nije spriječilo da uplati za spas Cibone, bravo Golem!

Petrović za petak najavio objavu prvog izvješća: Iako sam mu ja uručio otkaz to ga nije spriječilo da uplati za spas Cibone, bravo Golem!

Autor: Branko Tabak

Čeka se petak

Aco Petrović ne miruje. Preko svog Twitter računa nastavlja mobilizirati što veći broj ljudi da se uključi u akciju za spas Cibone koja se vodi pod okriljem udruge Mi smo Cibona


Tako je danas prvo objavio tvit u kojem govori o 'danu D':

'Danas je dan D za akciju Mi smo Cibona Praznici su prošli, banke rade, stoga…'



Kasnije se oglasio s novom objavom kojom ukazuje na potencijalnu opasnost za uspjeh same akcije:

'Zar ima veće perverzije od ove! Cibona je praktično klub u stečaju, a aktualna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba vjerojatno pobrisati dug! Baš me interesira stav grada oko ove priče!', naglasio je Petrović. 


Kasnije se oglasio s novom objavom kojom ukazuje na potencijalnu opasnost za uspjeh same akcije: 'Zar ima veće perverzije od ove! Cibona je praktično klub u stečaju, a aktualna uprava osniva ŽKK CIBONA ZAGREB i preko tog novog kluba vjerojatno pobrisati dug! Baš me interesira stav grada oko ove priče!', naglasio je Petrović.


Podsjetimo, na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak Petrović je istaknuo kako će za deset dana opet stati pred novinare i reći ide li akcija dalje ili se ona zbog slabog odaziva prekida uz povrat novca onima koji su obavili uplate.

Vrijeme curi. Na čijoj je strani? Prve informacije saznat ćemo u petak u 18 sati.


Zanimljiva je i Petrovićeva objava o Jurici Golemcu: