Time-out
VIDEO: Drežnjak...Dario Drežnjak! A i njegov brat također!

VIDEO: Drežnjak...Dario Drežnjak! A i njegov brat također!

Autor: Branko Tabak

Jupe i Vlajo na vrhu BiH prvenstva.

U susjednoj Bosni i Hercegovini na dvije prve pozicije prvoligaškog natjecanja smjestile su se dvije momčadi s hrvatskim predznakom - HKK Široki i branitelj naslova prvaka HKK Zrinjski iz Mostara. Zanimljivost je da se na klupi obaju klubova nalaze zadarski stručnjaci Danijel Jusup i Hrvoje Vlašić.

Danijel Jusup i Hrvoje Vlašić - Foto: Basketball.hr (Šime Zelić) i HKK Zrinjski

Jupin Široki je na čelnoj poziciji s 11 pobjeda i dva poraza. Vlajin Zrinjski ima isti broj pobjeda, ali s utakmicom više, dakle ima omjer 11-3. Slijedi momčad sarajevskog Sparsa s omjerom 10-4, koja se, poput Zrinjskog,  natječe u ABA 2 ligi i ima ambiciju ući u prvoligaško regionalno društvo.

Široki je svoju posljednju pobjedu upisao na svom parketu u dvorani Pecara protiv tuzlanske Slobode 92-70.  Odličnu utakmicu pružio je Dario Drežnjak koji je postigao 24 poena uz 7 skokova, 4 ukradene lopte i 3 asistencije. Uz sve to Dario igra atraktivnu košarku, a jednim je svojim potezom pokazao svu raskoš svoj talenta. Svakako ga morate vidjeti.



Široki ima jednu mladu, talentirani i domicilnu momčad, rekli bismo, baš po guštu trenera Danijela Jusupa. Među njima je i Dariov brat Mateo koji je protiv Slobode postigao 14 poena.

Mateo Drežnjak (Foto: Fiba)

A obojica su u košarku stigla iz karatea...