Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal Basketball.hr

Basketball.hr  vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge Basketball.hr portala. Korištenjem bilo kojeg dijela Basketball.hr portala te svih njegovih dijelova i podstranica smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava

Basketball.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala i podložno je tužbi. 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Basketball.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Basketball.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje Basketball.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Basketball.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i izvan Basketball.hr portala isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Basketball.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Opširnije

Izmjene uvjeta korištenja Basketball.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.