Hrvatska
Aco Petrović susret gledao iz osame, Ante Ramljak u društvu Mladena Vebera

Aco Petrović susret gledao iz osame, Ante Ramljak u društvu Mladena Vebera

Autor: Paulo Sarić

Tko je sve bio na utakmici Cedevita-Cibona...

Nedjeljnu utakmicu dvaju zagrebačkih rivala nisu propustili ni visoki uzvanici niti uspješni poduzetnici, a među brojnim poznatim građanima koji su prisustvovali susretu zagrebačkih rivala posebno su se isticala dva Vrankovića. Funkcijom najbitniji u hijerarhiji hrvatske košarke, a stasom za glavu viši od ostalih, predsjednik HKS-a Stojko Vranković i glavni tajnik HKS-a Josip Vranković.

Uz njih susret su iz prvog reda pratili i Vladin povjerenik za Agrokor, Ante Ramljak, koji se smjestio uz bok direktoru Atlantic grupe i KK Cedevita, kojemu su upravo tvrtke iz koncerna čija sudbina posljednjih mjeseci muči dobar dio države jedni od najvećih sponzora, Mladenu Veberu. Utakmicu je kraj njih pratio i poduzetnik i investitor te Večernjakova osoba godine za 2016., te jedan od medijski najeksponiranijih proponenata STEM revolucije u Hrvatskoj – Nenad Bakić.

Za razliku od jakih imena iz svijeta biznisa i vrhuške HKS-a, izbornik Aleksandar Petrović susret je promatrao iz osame sa tribina ne bi li imao bolji pogled i mogao se u potpunosti skoncentrirati na košarku.