Regija
Admiral Bet je novi generalni sponzor ABA lige

Admiral Bet je novi generalni sponzor ABA lige

Autor: Saša Ćirić / ABA Liga Photo: ABA liga

Novosti u regiji.

Najjače regionalno košarkaško natjecanje ima novog generalnog sponzora. Službena stranica lige je prije nekoliko sati obznanila da će Admiral Bet, jedna od najpoznatijih kompanija u industriji igara na sreću u Europi i širom svijeta, od ove sezone biti bliski suradnik ABA lige. Ona će tako od sada nositi ime AdmiralBet ABA League, a prvi dojmovi se mogu svesti u klasičnu sintagmu obostranog zadovoljstva.

Direktor lige Dubravko Kmetović je bio oduševljen nakon finaliziranja dogovora s novim generalnim sponzorom: 

"Sretan sam i ponosan da je tako renomirana kompanija poput Admiral Beta ušla u obitelj ABA lige. Uvjeren sam da ćemo zajedno snažno utjecati na razvoj košarkaške igre u našoj regiji."


Glavni operativac Admiral Beta Marko Ribarić je istaknuo:

 "S ovim potezom smo poslali jasnu poruku da dosežemo nove razine djelovanja nakon uspješnog pozicioniranja na regionalnom marketu kroz sponzoriranje najkvalitetnijeg (košarkaškog) natjecanja na području bivše države."

Dodatno je pojasnio ciljeve i želje.

"Kao dio moćnog branda Novomatic, težimo prisutnosti na mjestima gdje je najveća pažnja sportske publike, a u ovom trenutku fokus Admiral Beta je da preuzme čelnu poziciju na tržištu. Mi smo jedna od najbrže rastućih kompanija u regiji i kao takvi, prepoznali smo košarku kao sport u koji se najviše investira, pa je logično da budemo sponzori natjecanja."


Ribarić najavljuje da je ovo tek početak.

"Imamo mnogo akcijskih planova s kojima ćemo razviti naše sudjelovanje na tržištu, ali također i promovirati našu kompaniju - njene mogućnosti i jedinstvenu ponudu u regiji najširem krugu ljudi. Nadam se da će obožavatelji košarke biti zadovoljni. Kao svjetski poznata kompanija, Admiral Bet uvijek garantira tradiciju i kvalitetu - kada govorimo o klađenju ili igrama na sreću, sinonim smo za kvalitetu u svijetu. ABA liga nikad nije bila snažnija, i ovo natjecanje je jedno od najprepoznatljivijih u Europi. U ime Admiral Beta, kao i u moje vlastito ime jer sam zagovarao ovaj projekt od samog početka, želim svim sudionicima puno sreće, navijačima puno zabave, a mi ćemo učiniti stvari još boljima i interesantnijima s našom jedinstvenom ponudom i promocijom."