Hrvatska
Alkar u Zabok stiže bez Marića i Dukića, ali s motivom i ambicijama

Alkar u Zabok stiže bez Marića i Dukića, ali s motivom i ambicijama

Autor: Ferata.hr

Očekujte bacanje na glavu.

Nakon gotovo 20 dana pauze košarkaše Alkara očekuju nove prvenstvene obveze. U 14. kolu, naime, treba u goste Zabok, piše portal Ferata.hr. 

Sinjsku seriju od tri uzastopne pobjede u posljednjem je odigranom kolu prekinula Gorica, međutim, Alkar je pokazao da može biti itekako opasan i u gostima, stoga šanse za slavlje u ogledu sa Zabokom nisu zanemarive.

Veliki minus je što u momčadi neće biti Gabrijela Marića koji je u posljednjim kolima bio prilično inspiriran, kao ni Stanka Dukića, ali barem bi trebali biti spremni do ogleda sa Škrljevom koji je na rasporedu za vikend.

Zabok ima pobjedu manje, ali se u pauzi pojačao iskunsnim Smajlagićem, o čemu je u najavi govorio i Damir Milačić:

“Zabok je jako dobar na svom terenu, a sad se i dodatno pojačao Smajlagićem, ali bez obzira na sve i nas će se nešto pitati. Očekujem jednu pravu mušku utakmicu u kojoj je Zabok ipak favorit zbog domaćeg terena, ali mi ćemo dati sve od sebe da dođemo do pobjede.”

“Imamo nekih sitnih problema s ozljedama. Pralija je već poznata priča i teško da ćemo na njega moći računati do kraja sezone. Osim njega, Marić je dobio jedan lakši udarac u koljeno, dok su još neki igrači virozni. Ipak, tko god da putovao u Zabok, vjerujte, bacat će se na glavu, kao i do sada.”, naglasio je Milačić.

Susret Zaboka i Alkara igra se u srijedu s početkom u 19 sati.