Hrvatska
Alkari u Zadar dolaze po pobjedu

Alkari u Zadar dolaze po pobjedu

Autor: Ferata.hr - Mišo Gulić Photo: Marin Sušić

HT Premijer liga

U 14. kolu košarkaškog prvenstva Alkar će u nedjelju gostovati u Jazinama gdje će ga ugostiti Sonik Puntamika, piše portal Ferata.hr

Velika pobjeda protiv Cibone u Zagrebu za malo je nadograđena slavljem i protiv Gorice, međutim, druga u nizu ipak je izostala pa će u lov na četvrtu pobjedu Alkar krenuti na parketu kultnih Jazina.

Motiva sinjskim košarkašima sigurno neće nedostajati, prvenstveno jer će htjeti uzvratiti za poraz iz prvog dijela sezone kada je Sonik slavio u Sinju na pogon Marčinkovića koji sada nosi dres Zadra.

U međuvremenu se Alkar i pojačao, ali nisu ni Zadrani stajali skrštenih ruku. No, četiri poraza u nizu sugeriraju da nisu u osobitoj formi i da sigurno na ovaj susret gledaju kao na priliku za iskupljenje.

'Iako smo imali utakmicu u srijedu, odlično smo radili ovaj tjedan i sasvim sigurno u Zadar idemo po pobjedu, kao i protiv svakog suparnika. Sonik je dobra momčad, imaju nekoliko iskusnih igrača, ali imamo i mi što za reći u toj utakmici.' kazao je kapetan Hrvoje Vučić u najavi utakmice.

Alkar niti u ovom susretu ne može računati na ozlijeđene I. Jurelu, Putnika i Došena.

Utakmica se igra u Jazinama od 18 sati.

Standings provided by SofaScore LiveScore