Hrvatska
Antonio Jordano je novi igrač Zadra, samo to neki ne smiju reć'

Antonio Jordano je novi igrač Zadra, samo to neki ne smiju reć'

Autor: Branko Tabak

Što se događa u KK Zadar?

Antonio Jordano je novi igrač Zadra, vijest je koju je službeno objavio njegov dojučerašnji klub KK Vrijednosnice Osijek i to ususret gostovanju Osječana kod Zadrana.

Antonio je za osječke “Brokere” odigrao jednu i pol sezonu u kojima je bio prvi strijelac HT Premijer Lige, te jedan od najboljih igrača Prvenstva Hrvatske. Svojim marljivim radom i odličnim igrama zaslužio je nakon U20 reprezentacije poziv izbornika Veljka Mršića u seniorsku Reprezentaciju Hrvatske, te će ostati zapamćen kao prvi igrač Vrijednosnica u A selekciji Hrvatske.

- Želio bi se zahvaliti svim ljudima u KK Vrijednosnice Osijek na predivnih sezonu i pol, koje ću zasigurno pamtiti jer mi se tu karijera preokrenula i počela ići u smjeru u kojem sam htio. Imam velika očekivanja od sebe u Zadru i pokušat ću se čim prije prilagoditi na ekipu i na viši nivo te mislim da uz naporan rad i volju mogu i dalje ići prema naprijed, a jednog dana nadam se opet obući dres Vrijednosnica i vratiti se u Osijek.

Prema propozicijama natjecanja Jordano će pravo nastupa imati od 23. kola. Do tada Zadrani ga mogu koristiti u ABA ligi. 

Priču je prvi objavio Večernji list koji se pozvao na izvore iz KK Vrijednosnice Osijek. Potom je za portal Zadarski.hr trener Veljko Mršić potvrdio dolazak, ali ne i sam čin potpisa.  

Službeni Zadar i dalje šuti. Ako ništa drugo mogli su dogovoriti da objava krene istovremeno od strane oba kluba...