Hrvatska
Anzulović: Bez navijača ne bismo dobili u Kaštelima

Anzulović: Bez navijača ne bismo dobili u Kaštelima

Trener GKK Šibenik uoči domaće utakmice s Osijekom poziva Funcute.

Košarkaši Šibenika u srijedu su saznali kako će im suparnik u osminifinala Kupa Krešimira Ćosića biti Osijek. Isti onaj koji će u petak gostovati na Baldekinu, u Premijer ligi.

– Ne opterećujemo se previše Kupom, idemo utakmicu po utakmicu, a sljedeća je ona prvenstvena i ona nam je u ovom trenutku najvažnija – kaže Vladimir Anzulović, a prenosi Šibenski portal

Trener narančastih drži kako trenutni plasman Slavonaca na ljestvici nije realan, da vrijede više od sadašnjeg 2-5 omjera.

– To je jedna ozbiljna momčad, s puno jakih individualaca i , po meni, S najkvalitetnijim stranicma u ligi. Na njihovu žalost, ozljede su ih omele da naprave bolji razultat u dosadašnjem dijelu prvenstva. Dakle, i njima se mora otvoriti tako da moramo biti maksimlano oprezni, skroz u utakmici. Želimo li doći do pozitivnog rezultata stvari s treninga moramo preslikati na utakmicu – ističe Anzulović, koji se još jednom zahvalio navijačima na podršci u Kaštelima.

– Bez njih ne bismo dobili tu utakmicu, oni su nas nosili, dizali, tako da im hvala na tome. Pozivam ih da nam i u petak budu vjetar u leđa, a mi ćemo im se nastojati odužiti na najbolji mogući način – zaključio je Vladimir Anzulović.