Hrvatska
AUDIO Anzulović: Respektiramo Alkar, sinjska publika je jedna od najvatrenijih u Hrvatskoj

AUDIO Anzulović: Respektiramo Alkar, sinjska publika je jedna od najvatrenijih u Hrvatskoj

Autor: Branko Tabak

Večeras se s početkom u 19.30 sati u Sinju igra jedna od najznačajnijih utakmica borbe za ostanak.

Večeras se s početkom u 19.30 sati u Sinju igra jedna od najznačajnijih utakmica borbe za ostanak. Alkar osokoljeni gostujućom pobjedom nad Hermes Analiticom lovi možda i ključnu pobjedu za očuvanje statusa premijerligaša. Šibenčani se nakon domaćeg poraza od Zadra žele vratiti na pobjedničke staze i dokazati da nisu slučajnu bodovno izjednačeni s Cibonom na diobi trećeg i četvrtog mjesta.

– Čeka nas teška utakmica Sinju. Alkar je dolaskom trenera Srđana Helbicha znatno podigao igru. Neće to biti laka utakmica. Alkar posjeduje kvalitetu. Imaju dva Amerikanca koji igraju u dobroj formi, tu su Vuko, Svalina, Krajina, Bilandžić, Modrić...Puno je opasnosti koje nam prijete, rekao je trener Šibenčana Vladimir Anzulović prije današnjeg susreta. Podsjetio je kako su mnogi uoči početka HT Premijer lige držali kako će ove dvije momčadi biti direktni konkurenti u borbi za ostanak. Na kraju je ispalo kako se Šibenčani bore za treće mjesto.

Unatoč pozicijama na ljestvici Zula je vrlo oprezan.

– Respektiramo Alkar, Sinj i sinjsku publiku koja je među najvatrenijima u Hrvatskoj. Emocije će biti povišene i zbog utakmice s Cibonom. Bit će to veliki test za naše mlade igrače. Treba vidjeti kako će reagirati, odnosno hoće li podleći silnom pritisku sinjske dvorane ili će odigrati jednu pravu mušku utakmicu – rekao je šibenski strateg.