Hrvatska
AUDIO Kedžo uoći Alkara: Puno je prostora za napredak

AUDIO Kedžo uoći Alkara: Puno je prostora za napredak

Skelin: Očekujem pobjedu!

Kreće sezona i na Gripama, "Žuti" u nedjelju s početkom u 17 sati u 2. kolu HT Premijer lige dočekuju sinjski Alkar. Zbog epidemioloških mjera, koje su do 8. listopada na snazi u Splitsko-dalmatinskoj županiji publike na tribinama neće biti, ali barem je mala utjeha što će utakmici biti u izravnom prijenosu na Hrvatskoj televiziji.

- Poslije slabe utakmice u Gorici željno iščekujemo novu utakmicu. Kompletniji smo za jednog igrača (Marko Luković, nap.a.), ovaj tjedan smo iskoristili da ga uvedemo u sustav igre. Nadam se da će ekipa pokazati bolju igru nego u 1. kolu, očekujem pobjedu - rekao je Splitov trener Ivica Skelin.

"Žuti" se kompletiraju, stigao je Luković, koji će biti u kadru za utakmicu protiv Alkara.

- On je baš ono što nam treba, pokretna "četvorka" s vanjskim šutom, visoka i dobar skakač. Vidjelo se u utakmici protiv Gorice koliko nam je nedostajao igrač takvog profila - kaže Skelin.

Kapetan Mateo Kedžo jasan je kada kaže što suigrači i on očekuju u dvoboju protiv Sinjana.

- Stiže Alkar, ali na žalost nema publike. Čudno je to ozračje bez navijača, ali to ne mijenja ništa na stvari, mi imamo svoj zadatak, a to je pobjeda. Puno je prostora za napredak u odnosu na ono što smo prikazali u Gorici, moramo popraviti sve segmente u igri. Momčad dobro trenira, sve funkcionira na najbolji mogući način, radimo maksimalno i to će se vidjeti na parketu - kazao je Kedžo.