Europa i Svijet
Hrvatska
Regija
AUDIO: Nakon debakla protiv Budućnosti Zdovc poručio: Što je tu je...

AUDIO: Nakon debakla protiv Budućnosti Zdovc poručio: Što je tu je...

Autor: KK Cedevita

Nakon 10 minuta bilo je 23-6!!!

U posljednjem kolu G skupine Top 16 faze 7Days Eurokupa Cedevita je u Podgorici poražena od Budućnosti VOLI 84:52 i tom utakmicom ujedno se oprostila od Eurokupa za ovu sezonu.

Zagrepčani su već poslije prve četvrtine gubili 23:6. Na veliki odmor domaćini su otišli s prednošću 43:23, a u drugom poluvremenu njihova pobjeda nije došla u pitanje.

Trener Jure Zdovc minutažu je raspodijelio na svih 12 igrača. Jedini dvocifreni s 10 poena i dvije asistencije bio je Roko Ukić, a devet poena upisao je Filip Krušlin.

U dresu Budućnosti VOLI 14 poena, tri skoka i četiri ukradene lopte upisao je Suad Šehović.

Kompletna statistika Budućnost VOLI – Cedevita

"Daleko u svojoj glavi sam se bojao ovakvog ishoda. Došla je utakmica koja ne znači ništa i bojao sam se da će igrači ovako odreagirati. Budućnost je bila motivirana jer su izgubili zadnju utakmicu. Nisu kalkulirali ništa. Ja sam to sve znao, ali mi na kraju i kad smo htjeli nismo više mogli. Definitivno su se danas pokazale sve naše slabosti. To je normalno, ako nisi sto posto u utakmici, a to naši igrači nisu bili. Može se naći milijun izgovora, ali za mene je to ipak težak poraz i psihološki nam taj poraz nije trebao. Mi smo s pobjedom kod kuće protiv Budućnosti u subotu bili dobili neko samopouzdanje i nije nam trebao sad još jedan težak poraz. No, očigledno me igrači nisu slušali i što je tu je", rekao je poslije utakmice trener Cedevite Jure Zdovc.


Momčad Cedevite u četvrtak ujutro iz Podgorice putuje za Bar, gdje će u subotu u 17:00h igrati utakmicu 20. kola ABA lige protiv Mornara, a za tu utakmicu Zagrepčanima će se priključiti i Will Cherry, koji protiv Budućnosti nije igrao zbog obiteljskih razloga.