Hrvatska
(AUDIO) Nazor nakon odlaska iz Zadra: „Želim svu moguću sreću klubu koji istinski volim“

(AUDIO) Nazor nakon odlaska iz Zadra: „Želim svu moguću sreću klubu koji istinski volim“

Autor: Paulo Sarić

KK Zadar i Ante Nazor ostat će prijatelji i nakon prekida.

Dan nakon sporazumnog raskida ugovora s KK Zadar, dojučerašnji trener dalmatinskog abaligaša Ante Nazor emotivnom se audio porukom oprostio od navijača.

Razumijem porez uprave. Smatram da je momčadi potreban šok pred nadolazeće važne utakmice. Vjerujem u ovu ekipu i bit ću njihov najveći navijač. S upravom i igračima sam se rastao kao prijatelj i to je jedino bilo moguće. Želim svu moguću sreću klubu koji istinski volim – kazao je 41-godišnji Splićanin koji je prošle sezone uspio ostaviti Zadrane u prvom razredu regionalne košarke, da bi potom nesretno ispao u polufinalu doigravanja hrvatskog prvenstva  od Cedevite, tricom Jacoba Pullena u zadnjoj sekundi.

FOTO: KK Budućnost VOLI

Partije koje je Zadar pokazivao u prvih šest utakmica nove sezone gdje je upisao samo dvije pobjede brzo su otopile povjerenje uprave i dijela navijača koji su mu prošli ponedjeljak okrenuli leđa nakon poraza od Krke, pa je prekid suradnje bio logičan rasplet priče.

Novi trener KK Zadar trebao bi biti poznat u skorije vrijeme, a prema prvim informacijama u naužim su kombinacijama dva imena - Damir Mulaomerović i Danijel Jusup.