Europa i Svijet
Hrvatska
AUDIO Stipanović nakon poraza: Sve držimo u svojim rukama

AUDIO Stipanović nakon poraza: Sve držimo u svojim rukama

Umor je učinio svoje.

Cedevita je izgubila utakmicu 8. kola Eurokupa u gostima od Andorre 78-71. Nakon utakmice trener Jure Zdovc i igrač Andrija Stipanović prokomentirali su događanja na parketu.

Jure Zdovc, trener Cedevite:

"Definitivno nismo bili pravi. Nekako se vidjelo da Andorra želi pobjedu više od nas. Tražili smo rješenja, petorku i raspoložene igrače, ali imali smo previše grešaka i premalo koncentracije u defanzivnom skoku i u obrani. Ova ekipa nam ne može dati toliko poena i mislim da smo zasluženo izgubili. Imamo težak raspored, ali što je tu je. Moramo se regenerirati. Sutra je cijeli dan put i moramo ići dalje. Imamo dosta širok roster, možda smo danas trebali više rotirati, ali išli smo na pobjedu. Nismo kalkulirali i mislim da je to jedino pravo."


Andrija Stipanović, centar Cedevite:

"Mislim da ovaj poraz neće previše utjecati na nas jer mi imamo još šansi i sve držimo u svojim rukama. Putovanje je utjecalo na nas, danas nismo bili svježi i poletni kao u prijašnjim utakmicama, ali to ne može biti alibi. Tako nam je cijelu sezonu i bit će ubuduće. Moramo se skupiti i popraviti ovaj poraz u idućim utakmicama i nastaviti igrati kako smo igrali zadnja dva mjeseca."