Intervjui
AUDIO: Vice Sep: Ne idemo u Zadar na izlet, uz podršku Tornada imamo što za reći protiv Cibone

AUDIO: Vice Sep: Ne idemo u Zadar na izlet, uz podršku Tornada imamo što za reći protiv Cibone

Škrljevo, klub koji je sa skromnim sredstvima napravio veliki rezultat.

- Ostanak u Premijer ligi bio je primarni cilj i to smo, vjerujem, ovom posljednjom pobjedom i ostvarili. Izborimo li ga, play off bit će nagrada svima nama u klubu, i igračima i treneru i upravi. Rezultatskog imperativa nema, rekao je predsjednik KK Škrljevo Vice Sep u intervjuu za Radio Rijeku.

Nakon 13. odigranih kola Premijer lige košarkaši Škrljeva nalaze se na četvrtom mjestu prvenstvene tablice s omjerom pobjeda i poraza 8:5. U Kupu Krešimira Ćosića izborili su Škrljevčani nastup na završnom truniru osmorice koji će se sredinom veljače igrati u Zadru.

Davor Konjević (Foto: Šime Zelić - Basketball.hr)


- Može se igrati s Cibonom. Pokazali smo to i u nedavnoj utakmici HT Premijer lige. Na 20 sekundi prije kraja bili smo na četiri poena zaostatka. Ne idemo na završnicu Kupa na izlet. Možda smo nešto i skrivali od Cibone, a uzda se i u veliku podršku navijača jer će svi navijati da mi dobijemo Cibonu jer pobjednik tog susreta ide na Zadar. 

Sa skromnim financijskim sredstvima košarkaši Škrljeva ostvreni su sjajne rezutate.

O rezultatima, ciljevima u nastavku sezone te svakodnevnoj borbi za osiguravanje financijskih sredstava za nesmetano funkcioniranje kluba, u programu Radio Rijeke govorio je predsjednik KK Škrljevo Vice Sep.

Intervju možete poslušati ovdje