Time-out
Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr

Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr

Jen' dva sad na scenu stupam ja...

Vrijeme je upisa u Škole košarke, što predstavlja ključnu odluku za mnogu djecu i njihove roditelje. Kako bismo vam pomogli da privučete potencijalne članove, pozivamo vas da iskoristite našu specijalnu Back To School ponudu na portalu Basketball.hr.

Informirajte roditelje i djecu o upisima u vašu školu košarke! Pošaljite nam osnovne informacije na temelju kojih ćemo za vas sastaviti tekst i izraditi plakat ili fotografiju. Alternativno, možete nam poslati gotov PR tekst. U sklopu ove ponude, uz besplatnu izradu teksta, nudimo vam priliku da dobijete dva PR teksta po cijeni jednog.

Jedan tekst možete iskoristiti do 30. rujna, a drugi do kraja kalendarske godine. Drugi tekst može biti promotivni članak o sponzoru vašeg kluba i njegovim uslugama i proizvodima ili o bilo kojoj drugoj komercijalnoj aktivnosti vašeg kluba.

Ova ponuda vrijedi za sve zainteresirane oglašivače, sadržaj teksta ne mora nužno biti povezan s košarkom i školama košarke. Više informacija o našoj Back To School ponudi, uključujući cijene, možete pronaći OVDJE.

Ne propustite ovu priliku da na najbolji način promovirate vašu školu košarke i osigurate upis novih članova!

Javite se na:
marketing@basketball.hr
arileo.zadar@gmail.com