Hrvatska
Bagarić: Naša šansa je imperativ i uloga Šibenke kao favorita

Bagarić: Naša šansa je imperativ i uloga Šibenke kao favorita

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Dubrava

Košarkaši Dubrave će novu sezonu otvoriti gostovanjem u Šibeniku (subota, 20.00 – SPTV).

U 1.kolu Favbet Premijer lige vrući Baldekin biti će središte dvoboja Šibenke i Dubrave, momčadi koje su u proteklim sezonama nerijetko slavile kao gosti. Tako se Dubravaši mogu pohvaliti činjenicom da su tri puta slavili na Baldekinu u posljednje dvije i pol godine.


 Prva utakmica u sezoni je uvijek utakmica s najviše nepoznanica iako smo ih vidjeli u nekim utakmicama. Šibenka je složila respektabilnu momčad za gornji dom lige i za ABA 2 ligu. Imena poput Junakovića, Paića, Vujičića, Serdarušiać, Jukića, Škedelja i ostalih ih stavljaju u ulogu favorita i iz razloga što igraju na domaćem parketu. Nemamo imperativ koji je ipak na njihovoj strani i tu vidim našu šansu da pokušamo doći do bodova” - kaže trener Dubrave Marijan Bagarić koji prethodne pobjede Dubrave na Baldekinu ne stavlja u veliki kontekst uoči ove utakmice.

 ”Neka tradicija uvijek postoji i moram reći da je ovo možda i najkvalitetnija Šibenka u posljednjih nekoliko sezona i da nas čeka iznimno težak susret, a vjerujem da će se nastaviti tradicija da Dubrava igra jako dobro na Baldekinu. Svi s nestrpljenjem čekamo početak sezone” - zaključio je Bagarić.