Hrvatska
Bagarić o Dinamu: Bez obzira što su im pojedini igrači po godinama iznad prosjeka...

Bagarić o Dinamu: Bez obzira što su im pojedini igrači po godinama iznad prosjeka...

Autor: Krešimir Galić Photo: Milan Balaban/GKK Šibenka

Uoči derbija

Nakon pobjede u Šibeniku pred košarkašima Dubrave je prvi domaći susret u novoj sezoni Favbet Premijer lige. U nedjelju od 20 sati u SD Dubrava će ugostiti gradskog suparnika Dinamo koji je na startu sezone poražen na domaćem parketu od Zaboka

”Imali smo dvije teške utakmice s Dijonom i sigurno da taj poraz od Zaboka nije njihova prava slika. Oni će sigurno biti puno bolji, a to su pokazali i protiv nas u pripremnoj utakmici dva tjedna prije početka sezone kada su nas pošteno nadigrali. Ja ipak očekujem ovoga puta naše puno bolje izdanje jer otvaramo domaću sezonu pred našim navijačima i sigurno da nam je pobjeda u Šibeniku dala jedan vjetar u leđa”, kaže trener Marijan Bagarić naglašavajući najveće vrline Dinama.

”Jako malo su mijenjali roster između dvije sezone. Imaju iznimno iskustvo, veliku uigranost i bez obzira što su im pojedini igrači po godinama iznad prosjeka igraju s jednom dobrom energijom. Nama će trebati jedna prava večer ako želimo doći do druge pobjede”.

”Osjetili smo nedavno njihovu snagu kada su nas nadigrali u prijateljskoj utakmici. To nije bila naša igra kakvu želimo igrati, ali sada vjerujemo u jedan drugačiji ishod. Čeka nas kvalitetna i iskusna momčad kojoj moramo parirati u onim elementima koji su naša vodilja u ovoj sezoni. Pobjeda u Šibeniku nam puno znači i svi jedva čekamo nedjelju da se pokažemo pred našim navijačima koje pozivam da nam dođu dati podršku, a mi ćemo na terenu dati sve od sebe da upišemo još jednu pobjedu,  kazao je Andrej Matić.

Utakmicu će izravno prenositi SPTV.

<

Standings provided by Sofascore