Hrvatska
Regija
Bajo uoči MZT-a: Ovaj Split ima kvalitetu igrati sa svakim rivalom

Bajo uoči MZT-a: Ovaj Split ima kvalitetu igrati sa svakim rivalom

Autor: Ozren Maršić Photo: KK Sloboda (Darko Zabus)

Druga ABA liga.

Nisu se "Žuti" vraćali u Split nakon pobjede u 6. kolu HT Premijer lige protiv Dubrave već su ostali u Zagrebu odakle su odletjeli za Skoplje. 

U utorak u 19 sati momčad Ante Grgurevića igra susret 6. kola Druge ABA lige protiv MZT Skoplje Aerodroma, koja u dosadašnjem dijelu sezone ima učinak 4:1. 

- Ovo je utakmica koja nam puno toga može donijeti i idemo na pobjedu. Sigurno je da igrom poput one u Dubravi nećemo biti ni blizu pobjedi, ali ako pokažemo karakter i postavimo se čvrsto u obrani možemo igrati sa svima. U Drugoj ABA ligi svaka ekipa na domaćem terenu je dvadesetak posto bolja, MZT spada u vrh lige, a mi moramo biti svjesni odgovornosti kakvu nosimo - rekao je Grgurević. I svlačionica je svjesna teškog gostovanja, Darko Bajo i suigrači željno čekaju prvu gostujuću pobjedu u Drugoj ABA ligi. 

- Svjesni smo važnosti gostovanja u Skoplju i snage protivnika, ali idemo dati sve od sebe. MZT je neugodan rival, posebno na svom parketu, ali ovaj Split ima kvalitetu igrati sa svakim rivalom - kazao je Bajo.