Hrvatska
Mislav Brzoja: Dubrava je pogodila s Vragovićem

Mislav Brzoja: Dubrava je pogodila s Vragovićem

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Dinamo

Igra protiv matičnog kluba

Košarkaši Dinama nakon dugačkog putovanja u Poljsku gdje ih je svladala domaća Dabrowa Gornicza okreću se nastavku Favbet Premijer lige i domaćem susretu (subota, 20.00) protiv Dubrave. Plavi u susret ulaze kao favoriti i drugoplasirana momčad lige koja je u dosadašnjem tijeku sezone pokleknula samo u Splitu.

 ”Nakon zahtjevne utakmice u Poljskoj imali smo samo dva dana pripreme za utakmicu protiv Dubrave. Igrali smo s Dubravom u završnici pripremnog perioda gdje smo mogli vidjeti njihove vrline i mane i sigurno ih nećemo podcijeniti.  Mlada i energična ekipa koja jako dobro trči i igra na veliki broj poena. Ono što je nama najvažnije je da budemo kompletni s obzirom na probleme s ozljedama i bolešću”, kaže Mislav Brzoja koji je ponikao u Dubravi i po prvi puta će u karijeri biti na suprotnoj strani u jednoj službenoj utakmici protiv Dubrave.

"Meni osobno je uvijek teško igrati protiv mog matičnog kluba i biti će sigurno male pozitivne nervoze koju moram ostaviti po strani kada utakmica krene. Dubrava je dobila jako puno dovođenjem Karla Vragovića, odličnog igrača i mog prijatelja s kojim su sigurno pogodili jer njihovoj mladoj ekipi treba takav jedan igrač s takvim iskustvom koji je jak na lopti. Jedva čekamo subotnji susret i vjerujemo u nastavak dobrih igara i pobjeda u Favbet Premijer ligi”, kazao je Brzoja.

Standings provided by Sofascore