Hrvatska
Baš je dobro, vidjeti vas opet...

Baš je dobro, vidjeti vas opet...

Nakon 9 godina u Dubravu se vratili Buovac i Brzoja.

I dok se momčad  Dubrave Furnir nalazi u dvotjednoj izolaciji koja istječe u subotu, 5.rujna kada bi se Lavovi trebali vratiti u trenažni proces ipak stižu lijepe vijesti za sve navijače kluba sa istoka Zagreba. Nakon punih devet godina u Dubravu se vraća dvojac Mislav BrzojaMatej Buovac, članovi sjajne selekcije 93/94.godište koja je 2011.godine postala juniorskim prvakom Hrvatske.

Brzoja (26) koji u svojoj kolekciji medalja ima naslove kadetskog i juniorskog prvaka Europe nakon pet godina u SAD, tri u Zadru i prošle sezone u Veikoj Gorici odlučio je pomoći Dubravašima potpisavši otvoreni ugovor .

”Uvijek je lijepo vratiti se doma i u dvoranu gdje sam ponikao. Vjerujem da ću svojim znanjem i iskustvom pomoći treneru Krstiću i mladim igračima da ova sezona bude onakva kakvu žele ljudi u klubu, ali i navijači. Nije lako u današnjoj situaciji složiti dobru momčad, ali mislim da klub radi dobar posao i da bi ova sezona mogla biti puno bolja od očekivanog” - kazao je Brzoja.
>

I Buovac (27) je šest godina bio u SAD-u, a nakon povratka u Hrvatsku nosio je dres Zagreba i Cedevite Junior. Posljednje dvije sezone bio je i na Islandu.

”Puno emocija imam i sretan sam da mogu pomoći klubu u ovakvoj situaciji. Nadam se da će liga krenuti po rasporedu i da će nam se i publika što prije vratiti u dvoranu. Odlično se trenira u što sam se i sam uvjerio kroz ovo ljeto. Trener Krstić radi fenomenalno i vjerujem da ćemo se brzo vratiti u ritam nakon što dečki izađu iz samoizolacije”..kazao je Buovac.