Time-out
Basketball.hr čita se u Belgiji, Litvi, Italiji, Španjolskoj...

Basketball.hr čita se u Belgiji, Litvi, Italiji, Španjolskoj...

Autor: Teo Cilar

Bilo kuda, Basketball.hr svuda!

Portal Basketball.hr sa radom je počeo 17. svibnja i brzo je postao obavezno košarkaško štivo ne samo u Hrvatskoj već i diljem cijele Europe. Čitamo se i u Belgiji, Litvi, Italiji, Španjolskoj odakle stižu čestitke naših igrača i trenera.

Jurica Žuža pomoćni je trener Neptunas Kalpeide u Litvi. Njegova se momčad trenutno nalazi na drugom mjestu Prvenstva Litve s jednom pobjedom manje od Žalgirisa, a u Ligi prvaka su na trećem mjestu skupine B. 

Damir Milačić trener je Kangoreoes Basket Willebroeka u Belgiji, trenutno sedmoplasirane momčadi Euromillions lige gdje radi odličan posao, a trenutno su na omjeru od četiri pobjede i šest poraza. 

Marko Popović vođa je najvećeg iznenađenja Endesa lige u Španjolskoj. Montekit Fuenlabrada nalazi se na drugom mjestu Prvenstva Španjolske s 10 pobjeda i tri poraza, a klub je na krilima odličnog Popa imao najbolji start u sezonu u povijesti kluba. Marko je prvi strijelac momčadi s 14,8 poena po susretu i prvi po valorizacijskom učinku što dovoljno govori kakva je sezona iza njega!

Rok Stipčević u ovoj je sezoni imao problema sa ozljedom i zato tek očekujemo njegovu pravu formu u nastavku sezone za njegov Banco di sardegna Sassari. Njegova je momčad trenutno na petom mjestu Prvenstva Italije s pobjedom manje od drugoplasiranog Scandonea. Rok je na prosjecima od 6 poena, 3.6 asistencija i 2 skoka po utakmici, a ove će brojke samo rasti kada uđe u pravu formu nakon ozljede.