Europa i Svijet
Hrvatska
Bez Dorrisa po polufinale

Bez Dorrisa po polufinale

Autor: Duje Jurić

Škrljevo večeras gostuje kod Gmundena.

Košarkaši Adria Oil Škrljeva otputovali su jutros put sjeverozapada Austrije u gradić Gmunden, gdje ih od 19 sati očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Alpe Adria Kupa protiv Swans Gmunden.

U Volksbank Arenu Gmunden Zeleni dolaze sa prednošću od 14 koševa ostvarenu prije osam dana na Mavrincima. Utakmica se igra u predivnom turističkom mjestu, smještenom na obalama jezera, koje svojim košarkašima osigura 750,000 eura budžet o kakvom većina HT Premjerligaša može samo sanjati.

Trener Damir Rajković na put je poveo deset igraća jer je kod kuće ostao Mark Dorris, kojem su se na susretu protiv Sonik Puntamike ukočila leđa. Ništa čudno za zdravstveni bilten Adria Oil Škrljeva, čiji su se navijači već naviknuli da netko nedostaje u rosteru.

Trener Damir Rajković je pored svega optimističan. Smatra da se prednost može obraniti te da se u Gmundenu može ostvariti povoljan rezultat. Veću minutažu će sigurno dobiti poletarc Dorian Bemković koji se svojim igrama već dokazao treneru. Ostatak ekipe je spreman, a puno se očekuje i od Nika Slavice koji je Zelenima donio snagu i čvrstinu. Utakmica se igra od 19 sati, a ljubitelji košarke je mogu pratiti putem live streamu na portalu Alpe Adria Cupa.