Hrvatska
Bez Marinellija i Vucića Škrljevo u Osijek dolazi po pobjedu

Bez Marinellija i Vucića Škrljevo u Osijek dolazi po pobjedu

Autor: Duje Jurić Photo: Marin Sušić

Zeleni sa Škrljeva nakon europske pobjede u okviru Alpe Adria Cupa, ponovno su se okrenuli HT Premijer ligi iutakmici s Vrijednosnicama Osijek. 

Susret sa Slavoncima, ujedno je i susret dvije neporažene ekipe na startu prvenstva. Adria Oil Škrljevo put slavonske metropole kreće bez Paola Marinellija koji se još uvijek ne osjeća dobro i Luke Vucića, čija se leđa ipak oporavljaju, pa bi za tjedan ili dva trebao zaigrati. Ono što raduje, da će uz Teylor Adwaya i Ivana Vrgoča, pod koševima biti Stefan Šajin pa Škrljevo gleda svoju priliku upravo na igri trojice visokih.

"Ekipa Osijeka definitivno nam je težak protivnik. Svako gostovanje kod njih smo tu negdje pa ne uspijemo izvući ništa. Jednom smo uspjeli dobit u zadnje četiri utakmice, tako da je to izuzetno težak teren za nas. Međutim ove godine smo dobro krenuli u prvenstvo. Imamo dobru kemiju, dobro igramo, jest da nas malo remete povrede, ali mislim na ovom samopouzdanju nakon ovih utakmica idemo sa idejom u Osijek da dobijemo utakmicu i normalno da čemo učiniti sve da sa dva boda dođemo nazad" - izjavio je trener Damir Rajković.

Kapetan Josip Barnjak o utakmici kazuje: "Osijek ima stvarno dobru ekipu i nadam se našoj dobroj predstaviti da ne razmišljamo puno o njima. Nošeni nekom svojom dobrom igrom mislim da možemo doći do bodova, iako je to jako teško gostovanje i dobra ekipa. Imamo veći roster i biti će nam lakše igrati nego protiv Zadra, tako da se nadamo pobjedi."

Utakmica se u maloj dvorani Gradskivrt igra od 17 sati, a uz mogućnost gledanja na HKS TV.