Time-out
Bivša glasnogovornica Cibone dobila važnu ulogu u svijetu nogometa

Bivša glasnogovornica Cibone dobila važnu ulogu u svijetu nogometa

Autor: 057info

Ostanak u sportu

Iva Bokanović izabrana je za novu predsjednicu Hrvatskog nogometnog kluba Zadar! Na današnjoj sjednici Skupštine, koja je dvaput odgađana zbog koronavirusa, Bokanović je dobila većinu glasova skupštinara te je izabrana za nasljednicu dosadašnjeg predsjednika i v.d. predsjednika Damira Kneževića. Ona je ujedno naslijedila njegov mandat, što znači da će joj trajati oko dvije godine, javlja portal 057info


Podsjetimo, nekadašnja glasnogovornica Cibone bila je favorit natječaju, na koji se za protukandidata javio Andrijano Šandrić. Bokanović je diplomirala na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, da bi se ljetos vratila u Zadar kako bi prihvatila novi profesionalni izazov.

Mjesto predsjednice HNK Zadar to će svakako biti, s obzirom da se klub natječe u 3. HNL a zbog nedavnog osnivanja nema pravo na sredstva iz gradskog proračuna. Jedno od rješenja koje je najavio gradonačelnik Branko Dukić je pretvaranje u sportsko dioničko društvo, u koje bi Grad Zadar ušao s ranije danom pozajmicom od 2,5 milijuna kuna.