Hrvatska
Bivši „Cibos“ nakon pobjede Zadra: „Ovo još nikada nisam doživio! Naježio sam se kad sam...“

Bivši „Cibos“ nakon pobjede Zadra: „Ovo još nikada nisam doživio! Naježio sam se kad sam...“

Autor: Paulo Sarić

Teško da smo mogli izgubiti uz ovakvu publiku.

Jedan od trojice koji u jučerašnjem finalu nisu dobili ni minute je nekadašnji igrač Cibone Karlo Uljarević. U Zadar je došao kao talentirani igrač i zamjena za Lovru Bašića, no ove sezone ne uspijeva ponoviti predstave koje su ga prije samo dvije godine dovele do seniorske reprezentacije. Ipak, to ga nije omelo da svim srcem proslavi prvi zadarski trofej nakon gotovo 12 godina suše.

Utakmica je od početka bila jako teška. Znali smo da će tako biti, jer je svako finale teško. Ali, uz ovakvu publiku... Teško da smo mogli izgubiti! Svaka čast ljudima što su došli i što su nas podržali. Ovo još nikada nisam doživio! Naježio sam se kad sam prvi put izišao na teren. Riječima to ne mogu opisati – izjavio je nakon velike pobjede Zadra nekadašnji hrvatski reprezentativac.

Još prije dvije sezone kao igrač Cibone utišao je Krešin dom dobrom predstavom u polufinalu, a jučer nije dobio ni minute protiv svog nekadašnjeg kluba.

No, ne brine to mladog Osječanina. Najvažnije je da je naslov tu.

Najvažnije je da smo osvojili trofej koji se dugo, dugo čekao. Sretan sam zbog toga. Bit će vremena za igru – poručio je Uljarević.