Regija
Bivši "Cibos" pojačao ljubljansku Olimpiju

Bivši "Cibos" pojačao ljubljansku Olimpiju

Autor: Saša Ćirić

Povratak američkog razigravača u abaligaško okruženje nakon provedene sezone u Rusiji.

Scottie Reynolds je novi igrač ljubljanske Petrol Olimpije! 

Iskusni Amerikanac je za 31. rođendan (rođen 10. listopada 1987.) dobio dar u obliku ugovora sa slovenskim abaligašem, a to će mu biti drugi susret s jednim od najjačih košarkaških regionalnih natjecanja u Europi. Vjerujemo kako se sjećate njegovog boravka u Zagrebu tijekom sezone 2016/17, kada je nastupao u dresu Cibone. S gotovo sedam asistencija u prosjeku je bio na čelu abaligaškog društva, a u finalu hrvatskog prvenstva je s Vukovima držao Cedevitu u šahu punih pet utakmica.

U prošloj sezoni Reynolds je bio član ruskog Zenita iz Sankt Peterburga, a na pitanje o očekivanjima u novom klubu rekao je sljedeće:

- "Sretan sam što sam došao u Ljubljanu, koja je prekrasan grad, i što sam se vratio u ABA ligu. Također, veseli me igranje u slovenskoj ligi, kao i u Basketball Champions League. To je velika prilika za mene osobno, ali isto tako i velika prilika za Petrol Olimpiju i njene navijače. Veselim se novim izazovima. Znam da će biti puno dobrih, ali i loših trenutaka, ali se nadam da ćemo imati više onih dobrih."