Time-out
Bivši igrač C.zvezde osvojio simpatije Zadrana

Bivši igrač C.zvezde osvojio simpatije Zadrana

Autor: Basketball.hr

Stefan Jović na Kids' Dayu ZDBT-a oduševio jednostavnošću.

Kids' day koji je održan u sklopu četvrtog izdanja Zadar Basketball Tournamenta oduševio je brojnu djecu koja su imala priliku za druženje s košarkaškim zvijezdama. 

Jedan od igrača koji je okupljenoj djeci ostavio najbolji dojam svakako je Stefan Jović koji je ovog ljeta prešao iz Crvene Zvezde u Bayern, a s reprezentacijom Srbije je osvojio srebro na nedavno završenom Eurobasketu. 

Uz neumorno poziranje s djecom, dobar dio vremena proveo je u ugodnom razgovoru s njima, a okupljene starije Zadrane zanimalo je njegovo viđenje nastupa hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu. 

- U našoj ekipi smo od početka priprema imali jasno posloženu hijerarhiju. Znalo se tko preuzima loptu kada je važno i da se u ključnim trenucima trebaju slušati upute trenera. Kod nas je bilo 12 jednakih igrača, tek je Bogdan Bogdanović imao u nekim akcijama pravo na slobodu šuta. Ne bih htio previše ulaziti u komentar igre hrvatske reprezentacije, ali mi se čini da ste već prije prvenstva umjetno stvorili pritisak na neke igrače. Treba se stvoriti kult reprezentacije kojeg nije lako izgraditi – rekao je Jović.

U razgovoru sa starijim Zadranima zadržao se desetak minuta, a svakom malom košarkašu koji mu je prišao pojedinačno se posvetio odgovarajući na pitanja, ali i postvljajući ih.

Jović je ogledni primjer kako se klinac koji se uspio treba ponašati na ovakvim događanjima. Bravo Stefane!