Europa i Svijet
"Bomba" iz Munchena: Bayern potpisao poznato NBA ime

"Bomba" iz Munchena: Bayern potpisao poznato NBA ime

Autor: Teo Cilar

Kakvo pojačanje za Bayern Dejana Radonjića!

Euroligaš Bayern Munchen prema svemu sudeći u svoje redove dovodi odličnog NBA centra kojeg su svojim navijačima najavili u tajnosti, a na sliku koja krasi naslovnicu našeg teksta stavili su siluetu tog igrača.

Navijačima nije dugo trebalo da otkriju o kojem je igraču riječ te su pronašli pravu sliku igrača, a riječ je o Gregu Monroeu (29, 211 cm)!


Prošlu je sezonu započeo u NBA prvacima Toronto Raptorsima, da bi kasnije otišao put Boston Celticsa, a ubrzo potom i u Philadelphia 76erse gdje je i završio sezonu, a u tri utakmice regularnog dijela tamo bio je na prosjeku 13.7 poena i 4.3 skoka. Odigrao je i 10 Play-off utakmica, a na terenu je provodio svega 9 minuta za kojih je postizao 4 poena i 3 skoka po susretu.

Najbolje sezone odigrao je u Detroit Pistonsima koji su ga između ostalog i uzeli kao sedmi pick prve runde drafta 2010. godine. Prve četiri godine svoje karijere proveo je u Pistonsima, a upravo je ona posljednja kod njih bila i najbolja, a bilo je to u sezoni 2014/2015 kada je u prosjeku bilježio double-double učinak od 15.9 poena i 10.2 skoka.  

U svojoj je karijeri osim za Pistonse, Celticse, Raptorse i 76erse igrao još za Milwaukee Buckse i Phoenix Sunse.

Veliko pojačanje za Bayern i veliki mamac za navijače!