Hrvatska
Boris Skroće više nije direktor KK Zadar

Boris Skroće više nije direktor KK Zadar

Autor: Paulo Sarić

Tajming je posebno zanimljiv.

Košarkaški klub Zadar jutros je ostao bez svog prvog operativca. Direktor kluba Boris Skroće podnio je ostavku iz osobnih razloga. Skroće je već nekoliko puta najavljivao svoje povlačenje s čelnog mjesta zadarskog kluba, no tajming je posebno zanimljiv. Podsjetimo, klub je već neko vrijeme u blokadi, kao što smo objavili u petak.

Blokada do trenutka zaključenja ovoga teksta nije skinuta. 

Direktora KK Zadar nekoliko smo puta pokušali dobiti za komentar novih problema, no nije se javljao na mobitel. Što će biti s klubom opterećenim financijskim poteškoćama i tko će na sebe preuzeti odgovornost rješavanja aktualnih problema, kao što je to često slučaj u Zadru, nije poznato.

Novi direktor bit će izabran putem javnog natječaja koji će biti raspisan u skorom vremenskom periodu.

Priopćenje klub donosimo u cijelosti.

 „Poštovani, 

Želim vas izvijestiti da sam donio konačnu odluku o povlačenju s pozicije direktora KK Zadar Š.D.D., iz osobnih razloga. 

Ovim putem želio bih zahvaliti svim suradnicima, djelatnicima kluba, trenerima i igračima, kao i svima ostalima koji su dali svoj nesebični doprinos u radu kluba. Nije uvijek bilo lako, ali su najteža vremena, nadam se, iza nas. 

Posebnu zahvalu upućujem vjernim navijačima, koji su sve ove godine bili čvrsto uz naš klub. 

Zahvaljujem svim predstavnicima medija na korektnoj suradnji tijekom protekle četiri godine. Sve što sam sa svojim suradnicima radio bilo je u interesu boljitka KK Zadar, jer nam je svima klub uvijek bio na prvom mjestu. 

Novom vodstvu želim puno uspjeha, mudrosti i znanja u vođenju kluba, a ja ću i dalje ostati veliki navijač KK Zadar. 

S poštovanjem, 

Boris Skroće