Hrvatska
Bosco ima novog trenera

Bosco ima novog trenera

Iako je do početka sezone u Prvoj muškoj ligi ostalo dva i pol tjedna došlo je do trenerske promjene na klupi Bosca.

Iako je do početka sezone u Prvoj muškoj ligi ostalo dva i pol tjedna došlo je do trenerske promjene na klupi Bosca. 

Andrej Tesla koji je momčad vodio nepunih mjesec dana nije više prvi strateg zagrebačkog prvoligaša, a momčad će na turniru u Samoboru za vikend te u nastavak priprema za novu sezonu povesti Srđan Helbich koji je u karijeri vodio VERN i Alkar iz Sinja, a prije odlaska u Sinj radio je u omladinskom pogonu Bosca.

”Odradio sam tek dva treninga s ekipom, a uz to imamo i dva ozlijeđena igrača pa u ovom trenutku mi je teško govoriti o ekipi iako znam da je to spoj iskustva i mladosti. Ciljevi su visoki, a oni idu prema povratku u HT Premijer ligu.”, kazao nam je kratko Helbich koji je sezonu i pol vodio Alkar. 

”Imamo sjajne uvjete u Trnskom i što se tiče organizacije kluba ona je sada na puno većem nivou nego kada sam posljednji puta radio u klubu. Svi preduvjeti su ispunjeni da imamo jednu dobru sezonu. Ostaje nam samo da radimo, a ekipu ću do početka sezone sigurno puno bolje upoznati”.

Kako nam je kazao Goran Perić, direktor kluba Andrej Tesla ostaje raditi u omladinskom pogonu kluba.

Bosco će u subotu i nedjelju nastupiti na turniru u Samoboru gdje će u polufinalu igrati protiv Dubrave Furnir, dok će drugi polufinalni par činiti Samobor i Brežice.