Hrvatska
Bosco tone, Zabok lako do nove pobjede

Bosco tone, Zabok lako do nove pobjede

Autor: Krešimir Galić Photo: Marin Sušić

Teška sezona za Antu Samca i Bosco

Devetu pobjedu ove sezone košarkaši Zaboka upisali su na gostovanju kod Bosca u 20.kolu FAVBET Premijer lige. Bilo je 90:65 u utakmici koju su gosti rezultatski kontrolirali od sredine prve četvrtine kada su poveli 23:15. Bosco je najbliže stigao u 17.minuti kada je bilo 35:38, a već do poluvremena (39:50) dvije trice su ubacili Antonio Sikirić i Lukša Buljević. Početkom treće četvrtine Dino Cinac i Sikirić odvode goste na +17 (59:42), a na isteku treće četvrtine bilo je +21 (71:50)

”Čestitke Zaboku na pobjedi. Rekao bih da svaki puta kada su se ponudili da uhvatimo neki priključak i možda dovedemo utakmicu u neizvjesnije vode mi smo griješili i konačni rezultat je ogledalo odnosa snaga ova dva kluba”, naglasio je trener Bosca Ante Samac.

”Čestitao bih svojim igračima na pobjedi. I prije utakmice smo bili svjesni da smo apsolutni favoriti u ovoj utakmici. Možda smo odigrali malo lošije drugu četvrtinu ali smo vrlo brzo zaigrali ozbiljnije u obrani i otišli na neku malo veću razliku”, kazao je trener Zaboka Ivan Tomas.

Kod Zaboka Cinac je ubacio 16, a Sikirić (8sk) i Neal po 15. Kod Bosca Emanuel Bunn je ubacio 15, a Borna Katanović 13 poena.

Standings provided by Sofascore