Hrvatska
Božić usrid lita

Božić usrid lita

Autor: KK Zadar Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Što kažete na novu majicu?

Najbolji košarkaš AdmiralBet ABA lige i završnice HT Premijer lige Luka Božić danas je u Press centru ŠC Višnjik potpisao produljenje vjernosti s KK Zadar na jednu godinu. Ugovor s Božićem potpisala je vršiteljica dužnosti direktorice KK Zadar Vana Dundov, koja je istaknula kako je njegov ostanak od prvog dana bio primarni cilj kluba.

– Svi smo svjedoci koliko je trajala ova priča oko Božićevog ostanka. On je bio nositelj naših dobrih igara prošle sezone, uložili smo dosta napora u ovaj čin i zahvaljujemo svima koji su nam pomogli da dođe do potpisa ugovora. Nadam se da ćemo biti uspješni i želim Luki svu sreću i u ovoj sezoni, rekla je Dundov.

Božić je na potpis ugovora stigao vidno raspoložen, zadovoljan što će se priključiti suigračima i treneru s kojima je prošle godine doživio vjerojatno najljepše trenutke u svojoj karijeri. Upravo ta kemija u momčadi, okrunjena veličanstvenom završnicom i osvajanjem naslova prvaka, bila je presudna za njegov povratak u Zadar.

– Iznimno mi je drago što ću biti još jednu godinu u Zadru. To je ukupno četvrta koju ću igrati ovdje, pa Zadar već osjećam kao svoj drugi dom. Nadam se da ćemo pružati što bolje igre i da nećemo nervirati navijače. Imao sam financijski bolje ponude od ove, ali odlučio sam ostati zbog trenera, momčadi i sinergije s navijačima, rekao je Božić, odjeven u prigodnu majicu „MVP 29“ s njegovim imenom i likom na prednjoj strani, te natpisom „Božić usrid lita!“ na leđima. Ova majica, kao i neki drugi artikli, od danas je dostupna u fan shopu KK Zadar.