Hrvatska
Regija
Božićni skup košarkaša Rame

Božićni skup košarkaša Rame

Fešta košarke u Hercegovini.

Na sjeverozapadu Hercegovine, u mjestu Prozor-Rama, dana 28.12.2017. godine skupina bivših igrača s prijateljima kluba i članovima rukovodstva HKK Rama organizirali su tradicionalni šesti uzastopni Božićni skup košarkaša.

Skup nekadašnjih igrača Rame otpočeo je revijalnom utakmicom u „Gradskoj sportskoj dvorani“. Utakmica je protekla u revijalnom tonu, s dosta atraktivnih poteza, te se prvenstveno vodilo računa da svi igrači dobiju minutažu na parketu pošto konačni rezultat nije bio bitan. Po završetku utakmice najbitnija „peta četvrtina“ nastavljena je intenzivnim druženjem na domjenku u Caffe pizeriji „San Marko“ gdje su nazočni uz prigodnu glazbu prepričavali svoje košarkaške scene iz bogate povijesti.

Na kraju 2017. prisjetit ćemo se odličnih rezultata kluba u ovoj godini:
 Veterani HKK Rama osvojili su po treći put turnir u Novom Travniku gdje su i dalje u službenim nastupima ostali neporaženi, s ukupnim skorom 12-0.

HKK Rama je trenutačno prva u „ligi mladih“ SBŽ i to s omjerom u kategorijama: pioniri 7-0, juniori 4-0 i kadeti 5-1, dok su ovi timovi ujedno u samom vrhu lige Herceg-Bosne gdje se paralelno natječu, a prošlog su tjedna pioniri Rame osvojili drugo mjesto na Božićnom turniru u Posušju.

Spektakularni sportski događaj, 15. Streetball Rama dobio je sve moguće pohvale glede profesionalne organizacije, a novi pobjednik tog turnira postao je tim iz Zagreba „General Vasilje Mitu“.