Hrvatska
Regija
Brandis Raley Ross: Moramo obraniti domaći teren

Brandis Raley Ross: Moramo obraniti domaći teren

Autor: KK Cibona

U utakmici 4. kola ABA Lige Cibona će Pod Tornjem ugostiti Cedevitu.

Gosti dolaze sa dva poraza koja su upisali protiv Partizana i Mega Bemaxa dok su pobjedu odnijeli u Zadru. U Draženov dom dolaze oslabljeni za Filipa Krušlina i Karla Žganeca.

Cibosima je, osim ranije ozlijeđenih Marina Rozića i Krešimira Ljubičića, upitan i Marko Ljubičić koji vuče ozljedu šake još od utakmice s FMP-om.

Ivan Velić, trener Cibone: ”Još jedan od teških i zahtjevnih protivnika. Znamo da Cedevita ima velike ambicije ove sezone i s te strane će nam biti najteži protivnik do sada. Mi ćemo više gledati sebe i da poboljšamo svoju igru mada imamo zdravstvenih problema koji su dosta veliki no ovi koji su zdravi nadam se da će dati svoj maksimum i da ćemo odigrati dobru utakmicu. Marko Ljubičić nam je jako upitan zbog ozljede koju je zaradio protiv FMP-a. Nama je svaki igrač jako bitan i izostanak bilo koga je hendikep ali nećemo kukati, dat ćemo svoj maksimum i nadamo se da će biti dovoljno za pobjedu.”

 Brandis Raley Ross, igrač Cibone:  ”Ovo je važna utakmica. Izgubili smo tri u nizu i moramo pobijediti ovu utakmicu. Znamo ih jako dobro budući da su također iz Zagreba. Imali smo se vremena pripremiti i borit ćemo se da obranimo domaći teren i napravit ćemo sve što je u  našoj moći da pobjedimo ovu utakmicu!”

Utakmica se igra u nedjelju, 21.10. u KC Dražen Petrović s početkom u 19:00 sati a karte se počinju prodavati na blagajni 2 sata prije početka susreta.