Hrvatska
Branković zabijao, skakao, blokirao, asistirao...

Branković zabijao, skakao, blokirao, asistirao...

Visoka pobjeda Cibone protiv Hermes Analitice.

U 20. kolu HT Premijer lige Cibona je ugostila gradskog suparnika Hermes Analiticu i pobijedila s visokih 110-71.

Kod Vukova su se svi osim Planinića upisali u strijelce. Branković je sa 19 poena, 10 skokova, 4 blokade i 3 asista uz valorizaciju 35 bio prvo ime susreta. Kapetanski ga je slijedio Prkačin sa 22 poena, 6 skokova i 3 asista.

Vladimir Jovanović:

Lijepo je kad se pobjeđuje. Lakše je ispravljati neke greške koje smo pravili, a pravili smo ih na obje utakmice. Zato moramo puno gledati, analizirati i ispravljati. U dobrom smo raspoloženju. Nadam se da će to tako ostati. Kvalitetnija smo ekipa od Hermesa, ali to treba potvrditi na parketu. Već se sutra krećemo spremati za Dubravu.

Danko Branković:

Odigrali smo dobru utakmicu. Koristimo ove lakše utakmice da upijemo sve što nam trener kaže i dosta učimo. Jako je dobra atmosfera među nama i evo već se okrećemo Furniru. Za manje od 48 sati nas čeka nova utakmica.

Zvonimir Mravak:

Igrali smo bez dva igrača iz petorke. Očekivali smo da će Cibona pobijediti, htjeli smo samo pružiti svoj maksimum. Nadam se da će se ova dva igrača što prije oporaviti i da ćemo protiv Gorice biti kompletni.

Dario Gazić:

Ovo je za nas najlakša utakmica jer nemamo što izgubiti. U nedostatku Kordića i Šutala ovo je najviše što možemo dati. Idemo dalje, okrećemo se drugim utakmicama.

CIBONA – HERMES ANALITICA 110-71 (30-12, 23-25, 31-13, 26-21)

KOMPLETNA STATISTIKA

Snimka utakmice

Cibosi već u subotu igraju 21. kolo HT Premijer lige kad s početkom u 12.00 sati gostuju kod Furnira.