Time-out
Brat je brat, ali...

Brat je brat, ali...

Autor: Branko Tabak

Obiteljski život ne ide na pauzu dok traje izbornički mandat.

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Dražen Anzulović viđen je na utakmici Prve muške lige između KK Jazine Arbanasi i KK Universitas. Anzulovići su iz Novigrada u kojem Zula senior ovih dana traži svoj mir nakon nemirnih dana na kormilu reprezentacije i plimnog vala medijskih i inih reakcija.

Iako je istovremeno njegov mlađi brat Vladimir u obližnjem Šibeniku sa svojim novim klubom gostovao kod starog (Splita), Dražen se odlučio s tribina gledati sina Roka koji brani boje Jazina.
Brat je brat, ali nema do djece...

- Došli smo u Novigrad nošeni emocijom, u kojem nisam 'povremeni gost'' već je to mjesto stalnog boravka, kako bismo s bili uz Roka za njegov rođendan. Slijedi povratak u Zagreb, podnošenje izvještaja pa tek nakon toga možemo o košarkaškim temama. 

Pošteno, jeI koliko god s lakoćom bacali otvrovne strijelice prema javnim osobama (a još lakše ih pretvarali u svece) u ovom slučaju iz košarkaškog svijeta, zaboravljamo činjenicu da su oni ostatak svog vremena, očevi, majke, muževi, žene, sinovi, kćerke, prijatelji...Obični ljudi kao i svi mi! 

Obiteljski život ne ide na pauzu dok traje izbornički mandat.