Hrvatska
Regija
Brokeri traže gostujuću pobjedu u Brnu

Brokeri traže gostujuću pobjedu u Brnu

Autor: Branko Tabak

Mora se jednom vratiti!

Košarkaši Vrijednosnica Osijek večeras u Brnu igraju svoj peti susret Alpe Adria kupa u kojemu su za cilj postavili prolazak u drugi krug natjecanja. Za takvo što nasušno im je potrebna jedna gostujuća pobjeda kako bi nadoknadili bodove izgubljene na svom parketu od Šentjura.

U prvom susretu u Osijeku ove su dvije momčadi odigrale izjednačenu utakmicu u kojoj su bodovi ostali u Osijeku.

- S obzirom na stanje u kojemu se nalazimo, nama ovoga trenutka utakmice koriste više od treninga. Imamo dosta problema s ozljedama, za ovu utakmicu uz ranije otpisanog Šarca i Anzulovića, neću moći računati i na Bobana, koji se ozlijedio u Splitu. Tamo pak nije bilo Krajine, koji se nakon želučanih tegoba vraća u konkurencijurekao je uoči današnjeg susreta Krstić za Glas Slavonije

Prije nekoliko dana igrači Vladimira Krstića odigrali su odličnu utakmicu u HT Premijer ligi na Gripama protiv Splita. Pali su u produžetku.

- Nastavili smo niz dobrih izdanja u Splitu, ali na žalost i poraza. Ovaj smo mogli izbjeći, ali domaćin se izvukao zahvaljujući našim pogreškama u završnici. Šteta, vodili smo gotovo cijelu utakmicu, imali smo i 14 razlike u trećoj četvrtini. S obzirom na kraću rotaciju, u trenutcima odluke nedostajalo je i malo svježine, stoga smo u produžetku bili bez izgleda. No, duga je još sezona, valjda će nam se to negdje ubrzo i vratiti. zaključio je Krstić. 

Tko zna, možda baš večeras! Utakmica Brno-Vrijednosnice Osijek na rasporedu je u 20 sati.