Hrvatska
Brzoja, Miković i Macner pojačali Goricu!

Brzoja, Miković i Macner pojačali Goricu!

Gorica će mnogima pomrsiti račune u ovoj sezoni.

Nakon što su u prošloj sezoni bili ugodno iznenađenje, KK Gorica u novoj sezoni želi ići stepenicu više, a dokaz tome su najnovija tri pojačanja od kojih se ističe ono Mislava Brzoje koji je prošle tri sezone igrao za KK Zadar.

Uz Brzoju, novi igrači Gorice su Milija Miković (centar, bivši U-20 reprezentativac Crne Gore) i Kruno Macner. U Italiju je otišao Karlo Lebo, koji se priključio ovog ljeta.

Na nova pojačanja osvrnuo se trener Josip Sesar.

- Najvažnije je da je ostala baza igrača od prošle godine, dečki koji znaju što i kako radimo, sva pravila ponašanja, načine funkcioniranja. Naravno da se uvijek dolaskom većeg broja novih igrača malo poremeti kemija, ali to sve sve dobri igrači i karakterni momci, tako da vjerujem kako s tim neće biti problema. Vidim u ovoj skupini igrača ambiciju, želju za dokazivanjem, a to mi je najvažnije.

Želje su sezona bez stresa i izbjegavanje borbe za ostanak. 

- Nama je prioritet imati sezonu bez stresa, da izbjegnemo bilo kakvu borbu za ostanak, no kako sezona bude odmicala, vjerujem da ćemo rasti. Na meni je da stvorimo kemiju, da sve legne na svoje mjesto, a kad to uspijemo, siguran sam da ćemo biti dobri. Koliko dobri, vidjet ćemo kad sezona krene, rekao je za kraj trener Gorice.