Hrvatska
Cedevita dobro pamti visoki poraz od Bosca

Cedevita dobro pamti visoki poraz od Bosca

Autor: KK Cedevita Photo: Basketball.hr (Šime Zelić)

Orešković: U dobrom su ritmu i zaslužuju respekt.

U 19. kolu HT Premijer lige Cedevita će u subotu u 18 sati u Sportskoj dvorani Trnsko kao formalni domaćin igrati protiv Bosca. Momčad trenera Dražena Oreškovića trenutno ima omjer 10-8, dok je Bosco na 2-16.

"To je ekipa koja nas je dobila u prvom dijelu. Naravno, imaju i oni svojih problema, kao i mi. Međutim, ostala je jedna jezgra ekipe koja je mlada i koja je nadopunjena s dvojicom-trojicom starijih igrača, koji igraju već duži niz godina u svim ligama. Tako da definitivno zaslužuju svaki respekt. Spremamo se u krajnjem slučaju za utakmicu kao i za sve druge. Protivnika ne omalovažavamo. Uopće ne gledamo taj dio kako oni izgledaju na tablici, nego ih gledamo kroz profil prošle utakmice u kojoj su dobili Hermes Analiticu. To je definitivno ekipa koja je  u nekom dobrom ritmu. Oni nemaju više nikakvog opterećenja što se tiče ispadanja, neispadanja, to je već gotovo. Igraju za sebe, imaju ponos i takve ekipe su obično i najopasnije", izjavio je trener Cedevite Dražen Orešković.

Na utakmicu s Boscom osvrnuo se i centar Josip Popić: "Imali smo dvije prijateljske utakmice s njima. Znamo koliko je to neugodan protivnik. Izgubili smo prvu utakmicu protiv njih, tako da ćemo imati veliku motivaciju da ih ovaj put dobijemo. Mislim da će biti  sve u redu i da će to biti naša pobjeda. Bitna je dobra obrana, agresiva i da se držimo onog što je trener pripremao."