Hrvatska
FOTO: Cedevita dogovara preseljenje u Varaždin

FOTO: Cedevita dogovara preseljenje u Varaždin

Razgovori Tedeschi-Čehok još traju.

KK Cedevita s Gradom Varaždinom pregovara o tome da sve svoje utakmice igra u varaždinskoj Areni, javja portal evaraždin koji donosi i izjavu gradonačelnika Varaždina Ivana Čehoka.

- Gospodin Tedeschi javio mi se s idejom poslovne suradnje i najavili su da će ispitati mogućnosti i spremnost grada za igranje Cedevitinih europskih utakmica u varaždinskoj Areni. Mi smo spremni dati na raspolaganje ono što je u nadležnosti Grada i željeli bismo da se s vremenom stvori jaka košarkaška ekipa u Varaždinu i da na taj način i Varaždin ima koristi od svega toga. Razgovori još traju, ali konkretne investicije još nismo dogovorili, no oni razmišljaju o marketinškim i poslovnim aktivnostima u gradu, a to pokazuje da je naš grad postao atraktivan za poslovne i sportske aktivnosti - rekao je Čehok za evaraždin

Varaždinska Arena prima oko 5400 gledatelja, a smještena je uz samu rijeku Dravu i most koji povezuje Varaždin i Međimurje. Varaždin, Zagorje i Međimurje imaju puno košarkaških zaljubljenika i jedno je sigurno, ovakav rang košarke kao što je 7days Eurocup u ovim se krajevima nikada nije gledao, a samim tim na utakmicama bi bilo sigurno puno više gledatelja nego li je to slučaj u Zagrebu.