Hrvatska
Cedevita Junior gostuje u Dubravi, sjećanja na poraz u 1. kolu Lige za prvaka su friška

Cedevita Junior gostuje u Dubravi, sjećanja na poraz u 1. kolu Lige za prvaka su friška

Autor: KK Cedevita Junior/Basketball.hr Photo: KK Cedevita junior

HT Premijer liga

Cedevita Junior u 6. kolu HT Premijer lige - Lige za prvaka gostuje u Dubravi gdje će odmjeriti snage protiv Furnira u subotu 15. travnja s početkom 20 sati.

Momčad Damira Mulaomerovića je u dobrom ritmu, nakon pobjede nad Splitom, u prošlom kolu su bili bolji od Šibenke u rasprodanom Baldekinu. Furnir je s druge strane u srijedu bio poražen od Zadra u Krešinom domu. U Ligi za prvaka Furnir je upisao pobjedu nad Cedevitom Junior u prvom okršaju pa će im momčad s Velesajma sigurno željeti vratiti za onaj poraz.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

“Očekuje nas teško gostovanje u Dubravi gdje imaju veliku podršku publike. Igramo protiv ekipe koja se kroz sezone digla, mladi igrači Paponja, Bošnjak, Kos i Bjelanović su se uspjeli nadmetnuti i rasli su tijekom sezone. Furnir nam je u prošlom susretu nanio težak poraz, imamo negativan omjer protiv njih ove sezone. Nakon dobro odigrane utakmice u Šibeniku nadam se da ćemo ponoviti istu igru i da možemo doći do pobjede u subotu,” najavio je susret Luka Pešut.

“Sigurno neće biti lagano, Furnir je na domaćem parketu i imaju veliku podršku publike. Ove sezone smo se mučili protiv njih, imaju kvalitetu i to su pokazali tijekom sezone. Trebamo igrati kao što smo igrali protiv Splita i Šibenke, pristup nam mora biti na pravom nivou. Nadam se da će u subotu biti jedna dobra utakmica i nadam se da ćemo uspjeti doći do pobjede,” istaknuo je Pavle Marčinković.