Hrvatska
Cedevita Junior i dalje na 100 posto

Cedevita Junior i dalje na 100 posto

NI Kvarner 2010 nije uspio.

U 13.kolu Prve lige Cedevita Junior je upisala i trinaestu pobjedu. Zagrepčani su slavili protiv Kvarnera 2010 uz Rijeke 83:75 u susretu u kojem su nastupili oslabljeni bez Smajlagića, Jacovića i Tomića, a otpor borbenih gostiju slomili u drugom poluvremenu. Nakon prednosti na odmoru 43:40 Cedevita Junior je u završnici treće četvrtine stigla do 12 razlike (68:56) i kontrolirala rezultat iako su gosti u završnici s dvije trice Siniše Štembergera stigli do poraza manjeg od deset razlike.

David Ušić (8sk) i Matej Bošnjak (10sk) su ubacili po 17 poena. Emir Šabić je dodao 16, a Petar Dubelj 14. Kod gostiju Filip Tončinić je ubacio 22 poena uz 7 skokova, a Štemberger (11 as) i Andro Krstinić po 12.

:“Teška utakmica za nas, izgleda da se još nismo mentalno vratili nakon Kup utakmice sa Zadrom. Odigrali smo na bljeskove, na momente smo izgledali stvarno dobro, ali bilo je dosta razdoblja sa dekoncentracijom, dosta izgubljenih lopti, u napadu smo se tražili. Na njihove promjene obrane smo imali dosta loših rješenja. Obrana nam je, ponajprije u prvom dijelu, bila premekana. Mislim da neke stvari moramo popraviti za nastavak sezone.”..kazao je trener CJ Marko Trninić, a prenosi KK Cedevita Junior.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore