Hrvatska
Cedevita Junior lako preko Osijeka

Cedevita Junior lako preko Osijeka

Autor: BB.hr/Cedevita Junior Photo: KK Cedevita junior

Otvaranje prema želji Zagrepčana

Košarkaški Cedevite Junior uvjerljivom su pobjedom od 95:70 nad Vrijednosnicama Osijek otvorili novu sezonu Favbet Premijer lige.

Utakmica je u prvoj četvrtini ponudila neizvjesnost, međutim već sredinom druge igrači Cedevite Junior su ubacili u višu brzinu te primorali gostujućeg trenera Kujundžića na minutu predaha pri rezultatu 37:21. Nakon odmora igrači Vrijednosnica nisu uspijevali pronaći rješenja za raspoloženog Sobina koji je susret završio s 14 poena i 7 skokova, od toga većinu u prvom poluvremenu.

Treća četvrtina je ponudila nastavak odlične igra domaćina pa je tako u jednom trenutku semafor pokazivao 61:36. Bila je to prilika da trener Repeša vidi i isproba s kakvom rotacijom raspolaže na klupi pa su priliku dobili i mlađi Anzulović te Subašić koji se upisao u strijelce.

Zadnja četvrtina donijela je povećavanje rezultatske prednosti do konačnih 95:70. Uz Sobina u redovima Cedevite najraspoloženiji Luka Krajnović sa 17 poena i 3 skoka te Tahj Eaddy sa 16 koševa dok je u gostujućim redovima najbolji bio Robert Kujundžić s 20 poena, 4 skoka i 3 asistencije.

U sljedećem kolu, 4. listopada u 21 sat u Draženovom domu, očekuje nas gradski derbi s Cibonom.

Kompletna statistika

Standings provided by Sofascore