Hrvatska
Cedevita Junior razbila Splita pa ulogu favorita prebacila na Zadar: U skraćenoj smo rotaciji

Cedevita Junior razbila Splita pa ulogu favorita prebacila na Zadar: U skraćenoj smo rotaciji

Autor: Cedevita Junior Cedevita junior Photo: Marin Sušić/HKS

Dvorana Krešimir Ćosić - 18 sati

Nakon pobjede protiv Splita, Cedevita Junior se okreće još jednoj Dalmatinskoj ekipi u ABA ligi, ovog puta na rasporedu je gostovanje kod Zadra.

U sklopu 6. kola HT Premijer lige momčad Damira Mulaomerovića gostuje kod Zadra u Dvorani Krešimira Ćosića u srijedu s početkom u 18 sati

Zadrani su nakon pet kola doživjeli samo jedan poraz i to protiv Cibone u Zagrebu, u prošlom kolu plavo-bijeli su u Krešinom domu bili uvjerljivi protiv Furnira. Momčad Cedevite Junior kao i Zadar ima jedan poraz i to također protiv Cibone. Prošle sezone ove ekipe su se sastale 4 puta i Zadrani su slavili tri puta. 

Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

“Nakon što smo prije par dana imali veliku potrošnju protiv Splita slijedi susret sa Zadrom u gostima gdje je uvijek teško igrati. Zadar je favorit u ovom susretu, dobro su otvorili u ABA ligi, imaju dobra tijela, visoki su. Bit će dosta teško, pogotovo jer smo ponovno u skraćenoj rotaciji. Protiv Splita dečki su odigrali jednu vrhunsku utakmicu, imali smo odličnu energiju i nadam se da ćemo se uspjeti odmoriti do srijede. Ono što je za nas najvažnije je da odigramo jednu dobru utakmicu, da budemo hrabri i da pokušamo tražiti svoju šansu,” najavio je susret protiv Zadra Damir Mulaomerović

“Zadar je favorit u sljedećoj utakmici, nama nedostaju Simon, Lončar, Batinić, jedva smo se skupili za trening. Zadar je favorit u ovoj utakmici, ali na nama je da damo sve od sebe pa ćemo vidjeti što će biti. Nama je ova pobjeda protiv Splita dala neki vjetar u leđa, Split je također jedna dobra ekipa, oni su isto bili favoriti jučer, svakako idemo u Zadar s više motiva,” istaknuo je prije gostovanja Renato Serdarušić.