Hrvatska
Cedevita Junior testira snagu Šibenke, vraća se Batinić

Cedevita Junior testira snagu Šibenke, vraća se Batinić

Autor: Cedevita j. Photo: KK Cedevita junior

Nadoknada utakmice 1. kola HT Premijer lige

Cedevita Junior u zaostalom susretu 1. kola HT Premijer lige u Domu sportova dočekuje neporaženu Šibenku.

Podsjetimo, ova utakmica je odgođena zbog obaveza koje je Cedevita Junior imala u kvalifikacijama za FIBA Europe Cup.

U 7. kolu HT Premijer lige Cedevita Junior je na domaćem parketu bila poražena od Furnira te nakon 6 odigranih utakmica ima omjer 3-3. Šibenka je otvorila sezonu bez poraza, u prošlom kolu su na Baldekinu svladali Bosco.

Utakmica je zakazana za ponedjeljak, 14. studenog s početkom u 18 sati. Ulaznice će se prodavati na dan utakmice u Domu sportova, dvorana 2, cijena ulaznice je 20 kn. Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

Na parket se vraća Josip Batinić koji je propustio posljednjih nekoliko utakmica zbog ozljede.

“Malo manje od mjesec dana me nije bilo zbog ozljede na stopalu, to je sad iza mene i polako se vraćam u trening. Šibenka je jedna dobra ekipe, možemo i reći da je najugodnije iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva. Svakako nas u ponedjeljak čeka jedna teška utakmica. Mi treniramo dobro cijeli tjedan, i dalje smo tu bez Lončara i Simona, ali koga nema, bez njega se mora. Dat ćemo sve od sebe da se vratimo na pobjedničke staze nakon ova dva poraza od Zadra i Furnira,” istaknuo je uoči susreta Josip Batinić.

"Dolazi nam ekipa koja do sada nema nijedan poraz ove sezone. Šibenka igra jako dobru, brzu i modernu košarku. U svakom slučaju Šibenka je iznenađenje prvenstva. Nažalost mi smo u situaciji s ozljedama, trebat ćemo vidjeti tko i kako ćemo moći odigrati. Čeka na sigurno jedna teška utakmica, nadamo se dobroj igri i pobjedi,” najavio je susret trener Damir Mulaomerović.