Hrvatska
Cedevita Junior u novoj sezoni jača za Techno Win Machine

Cedevita Junior u novoj sezoni jača za Techno Win Machine

Autor: A.T. Photo: Marin Sušić/KK Cedevita Junior

Sklopljen je ugovor

Na Kajzerici je u ponedjeljak svečano sklopljen sponzorski ugovor s renomiranom zagrebačkom tvrtkom Techno Win Machine čiji će logo u narednoj sezoni Prvenstva Hrvatske krasiti dres “Juniora” i čiji će strojevi održavati parkete unutar Doma košarke na Kajzerici.

Predstavnik tvrtke Techno Win Machine, Ilija Augustinović tom je prilikom istaknuo: 

“Ponosni smo što možemo podržati Košarkaški klub Cedevita Junior. Vjerujemo da će naša suradnja doprinijeti razvoju sporta i zajednice te donijeti nove prilike za mlade talente.”

Techno Win Machine d.o.o. je tvrtka koja se bavi prodajom komunalnih strojeva i opreme. Njihov portfelj uključuje vozila za čišćenje ulica i odvoz otpada, strojeve za održavanje zelenih površina, komunalnu opremu, te edukativno-informativne radionice za vrtiće, škole i poslovne subjekte. Zastupaju poznate svjetske brendove kao što su Kärcher, John Deere i Toro.

Svoje je zadovoljstvo ovim partnerstvom izrazio i direktor Cedevite Junior Tomislav Zebić

“Sretni smo što smo uspjeli ostvariti suradnju s tvrtkom Techno Win Machine. Njihova podrška bit će od velikog značaja za daljnji razvoj našeg kluba i postizanje novih sportskih uspjeha kako u Prvenstvu Hrvatske tako i u omladinskom pogonu.”

Osim financijske podrške, ovaj sponzorski ugovor sadrži i marketinške aktivnosti koje će dodatno promovirati oba brenda. Košarkaški klub Cedevita Junior i Techno Win Machine zajedno će raditi na projektima koji će unaprijediti sportske i društvene vrijednosti.