Hrvatska
Cedevita ugovorom 'vezala' mladog reprezentativca Slovenije

Cedevita ugovorom 'vezala' mladog reprezentativca Slovenije

Autor: KK Cedevita

Rok Radović je u Cedeviti od svoje 15. godine.

U mjesecu u kojem je navršio osamnaesti rođendan (04.02.2001. Ljubljana), slovenski mladi reprezentativac Rok Radović dugogodišnjim se profesionalnim ugovorom vezao uz KK Cedevitu. Potpisu su uz njega i direktora KK Cedevite Davora Užbinca u Domu košarke Cedevita nazočili i sportski direktor kluba Veljko Mršić kao i voditelj omladinskog pogona KK Cedevite Marino Baždarić.
.

"Već sam tri godine u klubu i ne mogu vam opisati kako se osjećam znajući da KK Cedevita na mene računa dugoročno. Stvarno sam zadovoljan kako se radi u klubu i samo da je zdravlja da se sve ovako nastavi. Iskreno, ne znam gdje ću biti za pet ili deset godina ali o tome uopće ne razmišljam jer su mi sve misli usmjerene na napredovanje u smislu košarke i moga košarkaškog znanja i umijeća, samim time i utjecaja na rast KK Cedevite i rezultate kluba. Kažem, do sada je sve išlo kako sam i zamišljao dolaskom u Zagreb i nema razloga da se tako i ne nastavi", rekao nam je uz potpis prvog profesionalnog ugovora Rok Radović, koji trenutno igra za seniorsku momčad KK Cedevite u HT Premijer ligi.

"Svaki ovakav potpis je za nas u klubu veliki dan. Dokaz potpisa Roka Radovića koji je sa nama od petnaeste godine je da dobro radimo i da takva politika donosi rezultate. Ono što je problematično da je baza sve manja, da kvalitetnih igrača u regiji ima sve manje jer brzo odlaze u bogatije sredine. Zato je današnji potpis tim i vredniji. Nadam se da će Rok brzo postati nositelj igre u KK Cedeviti, a na njemu i trenerima je da kvalitetno rade. Čestitam i Roku i njegovoj obitelji i trenerima i voditelju omladinskog pogona i sportskom direktoru na ovom potpisu i stvarno vjerujem da će Rok Radović nesporni talent koji posjeduje pretočiti u kvalitetu sjajnog seniorskog igrača", izjavio je Davor Užbinec, direktor KK Cedevita.