Regija
Centar Srbije i Crvene zvezde životno ugrožen

Centar Srbije i Crvene zvezde životno ugrožen

Prometna nesreća u BiH.

Centar Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio je tešku prometnu nesreću. Kuzmić je u komi i životno je ugrožen.

- KK Crvena zvezda sa žaljenjem obavještava košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim satima na magistrali Banja Luka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije, Ognjen Kuzmić, doživio tešku prometnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške ozlijede glave i prsnog koša i zbog delikatnosti ozljeda u tijeku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda informirat će javnost o daljnjem tijeku situacije kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije - stoji u priopćenju beogradskog kluba.

Doktor Vlado Đajić, direktor UKC Banjaluka, potvrdio je za MONDO da je bivši košarkaš Reala i Golden Statea jutros hospitalizovan sa teškim povredama, nastalim u "saobraćajki".

- Ima je ozljedu glave, praćenu prelomom obje vilice i kostiju lica. Ima je i ozljedu grudnog koša, praćenu nagnječenjem pluća i u besvjesnom je stanju. Istaknuo je kako nema krvarenja u mozgu, ali da je srpski košarkaš životno ugrožen.

- Ono što je vrlo bitno je da nema krvarenja u mozgu i nema ijelomau lubanje, ali kako je u besvjesnosm stanju, takvi pacijenti su uvek životno ugroženi, nglasio je liječnik Đajić. 

Kuzmić je nedavno potpisao dvogodišnji ugovor s KK Crvena zvezda.