Hrvatska
Češkić nenadano dobio priliku uskočiti na trenersko mjesto Gorice

Češkić nenadano dobio priliku uskočiti na trenersko mjesto Gorice

Autor: Nenad Mudrinić Photo: Nenad Mudrinić/KK Gorica

Gorica dočekuje Zagreb

U subotu 14. listopada košarkaši KK Gorica imaju prvi nastup u 1. muškoj  ligi pred svojim navijačima.  U 2. prvenstvenom kolu Gorica dočekuje momčad Zagreba. Obje ekipe imale su više nego uspješan start  u prvenstvo, Zagreb je na domaćem terenu nadvisio ekipu KK Stoja rezultatom 97:70, a Goričani su  u Slavonskom Brodu pobijedili Marsoniju rezultatom 60:80. 

Bikove će kao trener predvoditi Miron Češkić koji je nenadano dobio priliku da uskoči na trenersku poziciju i odlično ju je iskoristio:

Nakon pobjede u Slavonskom Brodu okrećemo se novoj utakmici koju igramo protiv KK Zagreb. To je momčad koja ima nekoliko igrača s premijerligaškim iskustvom i stabilan su prvoligaški klub. Mi smo dobro otvorili sezonu i na isti način želimo nastaviti. Vjerujem da ćemo se pred domaćom publikom pokazati u najboljem svjetlu i doći do novih bodova. Ovim putem pozivam sve navijače i ljubitelje košarke da nas podrže u subotu u 17 sati u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici” – zaključio je glavni strateg Gorice.

Utakmica je na rasporedu u subotu 14. listopada s početkom u 17 sati. Igra se u Gradskoj sportskoj dvorani, a ulaz je besplatan.